Μένει στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα τηρήσει -όπως όλα δείχνουν- το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, μένοντας και τον επόμενο χρόνο στους πρωταθλητές Γαλλίας, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μένει στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Όλα έδειχναν πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα επιστρέψει στην Ιταλία και τη Μίλαν.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν. Τα μηνύματα που προέκυψαν από το ραντεβού του Σουηδού στράικερ στο Κατάρ, με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Γαλλίας Νασέρ αλ Κελαϊφί, δείχνουν πως επετεύχθη συμφωνία για την τήρηση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται στη " Gazzeta dello Sport", δεν συζητήθηκε η λύση του συμβολαίου του ή η ανανέωση της συνεργασίας τους, παρά μόνο η πρόταση του μάνατζερ του Ζλάταν, Ρίνο Ραϊόλα, η οποία έκανε λόγο για αναπροσαρμογή των όρων στο υπάρχων συμβόλαιο του.

Η οριστικοποίηση της παραμονής του 31χρόνου επιθετικού θα διευθετηθεί άμεσα, με τα τωρινά δεδομένα πάντως να μην είναι υπέρ των "ροσονέρι", οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς στο "Σαν Σίρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK