Μπλαν για Οριέ: "Αυτό είναι το ευχαριστώ;"

Απάντηση σε όσα είπε ο Σερζ Οριέ στο VIDEO που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου έδωσε ο Λοράν Μπλάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι.

Μπλαν για Οριέ: "Αυτό είναι το ευχαριστώ;"

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, μετά από τη διάδοση βίντεο στο οποίο ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σερζ Οριέ, καταφέρεται με υβριστικές και χυδαίες εκφράσεις εναντίον του Λοράν Μπλαν και των συμπαικτών του στον σύλλογο.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν θέλησε να ασχοληθεί εκτενώς με το ζήτημα στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League, ωστόσο αρκέστηκε στο να πει μεταξύ άλλων και τα εξής: "Πως αντέδρασα στα σχόλια του Οριέ; Πολύ άσχημα. Πριν από δύο χρόνια τον έφερα στο Παρίσι μόνο και μόνο για να δω αυτό που είδα χθες. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Είναι θλιβερό. Δεν θα πω πολλά γιατί είμαι εδώ για να μιλήσω για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Έκανε κακό στον ίδιο αλλά δεν θα δεχθώ να κάνει ζημιά και στην ομάδα.

Είναι μεγάλο παιδί. Μπορεί να κάνει ότι θέλει και να αντιμετωπίζει τις συνέπειες. Ίσως όμως είναι καλύτερο να σκέφτεται πρώτα τι λέει προτού απολογηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δήλωση σοκ παίκτη της Παρί: "Ο Μπλαν κάνει... π@@@ς στον Ζλάταν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK