Νταβίντ Λουίζ: Παρθένος ετών 28

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Mundo Deportivo" ο Νταβίντ Λουίζ περιμένει υπομονετικά τον γάμο του για να κάνει σεξ, καθώς ανήκει σε μία θρησκευτική οργάνωση που του απαγορεύει να έχει προγαμιαίες σχέσεις.

LONDON, ENGLAND - MARCH 11:  David Luiz (C) of PSG celebrates after scoring a goal to level the scores at 1-1 during the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Chelsea and Paris Saint-Germain at Stamford Bridge on March 11, 2015 in London, England.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MARCH 11: David Luiz (C) of PSG celebrates after scoring a goal to level the scores at 1-1 during the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Chelsea and Paris Saint-Germain at Stamford Bridge on March 11, 2015 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images) GETTY IMAGES

Η άποψη που επικρατεί για τους ποδοσφαιριστές είναι πως με τους "παχυλούς" μισθούς τους, την δόξα και την φήμη που τους περιβάλει, τα ακριβά αυτοκίνητα και όλες τις πολυτέλειες, μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν.

Αυτό μπορούμε να πούμε πως ισχύει εν μέρει, ωστόσο με κάποιες βασικές εξαιρέσεις. Σε αυτή μειοψηφία φαίνεται πως ανήκει ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Νταβίντ Λουίζ.

Πληροφορίες που απορρέουν από την "Mundo Deportivo", αναφέρουν πως o Βραζιλιάνος είναι μέλος ενός χριστιανικού κινήματος, το οποίο ονομάζεται "Yo elegi esperar" ("Αποφάσισα να περιμένω". Η ονομασία αυτή αναφέρεται στο σεξ, καθώς σύμφωνα με αυτά που επιτάσσουν τα χριστιανικά ήθη, οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα.

Ο εκ των ιδρυτών της εν λόγω οργάνωσης, Νέλσον Τζούνιορ αναφέρθηκε στην ενεργή συμμετοχή του Νταβίντ Λουίζ, λέγοντας πως αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά: "Ο Νταβίντ Λουίς ήταν πάντα μαζί μας, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά και την νεολαία".

Ο διεθνής στόπερ με την "Σελεσάο" είναι βαθιά θρησκευόμενος και αν αυτά που ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα, είναι πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον γάμο του με την Σάρα Μαδέιρα (αρραβωνιαστικιά του), για να... αναλάβει δράση.

Η περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ, ταυτίζεται με εκείνη του επίσης Βραζιλιάνου και θρήσκου Κακά, ο οποίος περίμενε τον γάμο του το 2005, για να χάσει την παρθενιά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK