Ο άνεργος που κερδίζει την κούρσα διαδοχής του Έμερι

Ούτε ο Αντόνιο Κόντε ούτε ο Μαξ Αλέγκρι ούτε ο Λουίς Ενρίκε. Άλλος είναι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Έμερι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Dortmund's head coach Thomas Tuchel looks on prior to the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Τόμας Τούχελ AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Δεν έχει δουλειά από τον Μάιο του 2017, συμπληρώνει δηλαδή 11 μήνες στο... ταμείο ανεργίας. Παρόλα αυτά ο Τόμας Τούχελ παρουσιάζεται ως εκείνος που θ' αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, στον πιο ελκυστικό προορισμό προπονητών το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο "sports-buzzer", στη λίστα των Παριζιάνων υπήρχαν 3-4 ονόματα. Όπως ο Μαξ Αλέγκρι, που φέρεται να φεύγει από τη Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε, που δεν θα μείνει σίγουρα στην Τσέλσι, και ο Λουίς Ενρίκε, που τον έχει προτείνει ο Νεϊμάρ.

Την κούρσα όμως την κερδίζει ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ. Γιατί είχε τις... λιγότερες απαιτήσεις από τους άλλους. Όχι οικονομικές, αφού τα χρήματα που δίνουν οι Άραβες ικανοποιούν τους πάντες, ενώ το πρότζεκτ είναι δελεαστικότατο.

Άλλες οι προτεραιότητες των ιθυνόντων. Πώς ένας προπονητής μπορεί να διαχειριστεί τ' αστέρια της ομάδας. Και ο Τούχελ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε έτοιμος να δουλέψει με Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Ντράξλερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK