Ο Λούκας Μόουρα δεν ξεχνά το "Γ. Καραϊσκάκης"

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχει μείνει αξέχαστη στον Λούκας Μόουρα, ο οποίος χαρακτήρισε το φαληρικό στάδιο ως την πιο "καυτή" έδρα στην οποία έχει αγωνιστεί.

Ο Λούκας Μόουρα δεν ξεχνά το "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Λούκας Μόουρα έχει αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και όπως φαίνεται η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" του έχει μείνει αξέχαστη.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, δύο 24ωρα πριν από τη "μάχη" με την Τσέλσι κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές σύντομες ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιο "καυτή" έδρα στην οποία έχει αγωνιστεί. Η απάντηση που έδωσε; "Η έδρα του Ολυμπιακού!".

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ