Ο Μπεν Αρφά έκανε το πρώτο βήμα. Θα τον ακολουθήσει ο Ολυμπιακός;

Την ώρα που το όνομα του Χατέμ Μπεν Αρφά "παίζει" έντονα και πάλι για τον Ολυμπιακό, ο βιρτουόζος άσος φρόντισε να δώσει τροφή στις φήμες λέγοντας "αντίο" στην Παρί Σεν Ζερμέν!

PSG's Hatem Ben Arfa, center, reacts with teammates after scoring the fourth goal during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Hatem Ben Arfa, center, reacts with teammates after scoring the fourth goal during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού εδώ και αρκετά καλοκαίρια όμως στο προηγούμενο οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία... τύχη ακόμα και αν έκαναν γερό μπάσιμο για την απόκτησή του από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμεν.

Τώρα, με τις συμμετοχές του στην ομάδα του Ουνάι Έμερι να είναι περιορισμένες αρκετά είναι τα σενάρια από το εξωτερικό που μπλέκουν τους Πειραιώτες με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, με τον ίδιο μάλιστα να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση κάθε υποψήφιου μνηστήρα.

Αυτό το έκανε με τρόπο που δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει αμφιβολίες αναφορικά με την παραμονή του στην Παρί, με τον 31χρονο να ξεκαθαρίζει μέσω Instagram πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

"Σύντομα θα τελειώσει η περιπέτειά μου στην Παρί Σεν Ζερμεν. Παρά τις δύσκολες στιγμές είμαι ευτυχισμένος που φόρεσα αυτή τη φανέλα, θα έχω πάντα θαυμάσιες αναμνήσεις μαζί με τους συμπαίκτες μου και μεσω αυτού του μηνύματος δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τους πάρα πολλούς οπαδούς της. Θα έχω πάντα στην καρδιά αυτό το σύλλογο", έγραψε ο Μπεν Αρφά.

Λέτε αυτή η εξέλιξη να έδωσε θάρρος στον Ολυμπιακό να δει πιο "ζεστά" την περίπτωσή του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK