Ο Νεϊμάρ... έδωσε τους "4" που τον... διώχνουν από την Παρί

Ο Νεϊμάρ ψάχνεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν με πιθανό προορισμό την Ισπανία, και οι φήμες θέλουν μια... κλίκα παικτών να είναι υπεύθυνη για την στάση του 26χρονου Βραζιλιάνου σταρ.

Ο Νεϊμάρ... έδωσε τους "4" που τον... διώχνουν από την Παρί
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαντάζει αβέβαιο. Αβέβαιος, θεωρείται και ο βαθμός ετοιμότητας του ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο αρχηγός της Σελεσάο μάζεψε τα πράγματά του από το Παρίσι και πέταξε για Βραζιλία, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της αποθεραπείας, στην πολυτελή βίλα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του εξωτερικού, εκεί, μετέβη μεσοβδόμαδα και ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί προκειμένου να ανοίξει νέο κύκλο συζητήσεων με τον Νεϊμάρ και να του αλλάξει γνώμη, προσφέροντάς του, μάλιστα, από λευκή επιταγή, μέχρι και τον... πύργο του Άιφελ.

Όσο ο Νεϊμάρ "κλωτσάει" στους... πειρασμούς του ζάμπλουτου επιχειρηματία από το Κατάρ, τόσο ο Φόρεντίνο Πέρεθ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς όπως αναφέρει με δημισίευμά της η ισπανική "As", ο πρόεδρος της Ρεάλ σκοπεύει να τα σπρώξει... χοντρά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για ντύσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στα λευκά.

Μάλιστα, φήμες θέλουν τον "Νέι" να ψάχνει απεγνωσμένα την... πόρτα της εξόδου γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα με τέσσερις λάτιν, εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πρόκειται για τους Έντινσον Καβάνι, με τον οποίο είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες για μια εκτέλεση πέναλτι, τον Χαβιέ Παστόρε, τον Άνχελ Ντι Μαρία και τον 21χρονο Αργεντίνο, Λο Σέλσο.

Είναι σίγουρο πως το σίριαλ Νεϊμάρ-Παρί θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, και μένει να δούμε αν ο Κελαϊφί προτίθεται να... θυσιάσει τους "4" για να κρατήσει τον 26χρονο Βραζιλιάνο στο πάρκο των Πριγκίπων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK