O Nεϊμαρ "χάϊδεψε" την Παρί, ο Ντράξλερ τους έβγαλε όλους στη σέντρα!

Ο Νεϊμάρ έκανε λόγο για υπερηφάνεια μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Ρεάλ όμως ένας συμπαίκτης του έβγαζε... καπνούς και έριξε βέλη με πολλούς αποδέκτες. Τάδε έφη Τζούλιαν Ντράξλερ!

PSG's Edinson Cavani, right, celebrates with teammate Julian Draxler after scoring his side's third goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani, right, celebrates with teammate Julian Draxler after scoring his side's third goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί τίναξε την μπάνκα στον αέρα στη θερινή μεταγραφική περίοδο το 2017 για να φέρει στο Παρίσι δύο αστέρια παγκόσμιας κλάσης, τΝεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, και να καταστήσει την ομάδα του φαβορί για να πάρει τον πολυπόθητο ευρωπαϊκό τίτλο, όμως απέτυχε παταγωδώς.

Και αυτό γιατί η Παρί "τράκαρε" πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των "16", με την κάτοχο του Champions League τις δύο τελευταίες χρονιές και 12 φορές συνολικά να αποδίδει πολύ καλύτερα και ομαδικότερα στο χορτάρι και στα δύο ματς και να παίρνει πανάξια την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Μετά τον αποκλεισμό όλα προμηνύουν πως ο Ουνάι Έμερι θα κουνήσει μαντήλι στο φινάλε της σεζόν καθώς το κλίμα είναι βαρύ εις βάρος του, και οι δηλώσεις του Τζούλιαν Ντράξλερ είναι χαρακτηριστικές.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε με μεγάλη ενέργεια και νεύρο. Εμείς κυκλοφορήσαμε τη μπάλα όμως δεν μπορείς να νικήσεις κάνοντας μόνο αυτό.

PSG's Julian Draxler runs with the ball during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Julian Draxler runs with the ball during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Όταν έχεις χάσει με 3-1 από την Ρεάλ πρέπει να την πιέσεις, όχι απλα να κάνεις πάσες και να περιμένεις να πέσει κάτι από τον ουρανό.

Αυτό το καλοκαίρι, ξοδέψαμε 400.000.000 ευρώ και όλοι έλεγαν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα όμως παρόλα αυτά δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο", τόνισε αρχικά ο Γερμανός διεθνής άσος και πρόσθεσε:

"Ο βασικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε και δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω τι συνέβη, αιφνιδιάστηκα και θύμωσα".

Σε αντίθεση πάντως με τον Ντράξλερ, ο Νεϊμάρ προσπάθησε να δημιουργήσει ενωτικό κλίμα αφού σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: "Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά ακόμα πιο λυπημένος που δεν ήμουν στο χορτάρι για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό που με κάνει υπερήφανο, είναι που είδα την προσπάθεια απ' όλους. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ζήτω η Παρί"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK