"O Ντι Μαρία ήθελε Παρί!"

Στην αποκάλυψη ότι ο Άνχελ ντι Μαρία επιθυμούσε να μεταπηδήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν προτού ολοκληρωθεί το deal με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προέβη ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

"O Ντι Μαρία ήθελε Παρί!"

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν άσκησε κριτική στην UEFA για την εφαρμογή του Financial Fair Play. Ως γνωστόν οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν τιμωρηθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με συνέπεια να επέλθει περιορισμός στις μεταγραφές.

"Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω το Financial Fair Play. Οι μεγάλες ομάδες παραμένουν μεγάλες και οι μικρές ομάδες παραμένουν μικρές. Δεν γνωρίζω αν ο Μισέλ Πλατινί θέλει να καταστρέψει το γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά το FFP δεν είναι δίκαιο", είπε σχετικά ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Και προσέθεσε: "Σεβόμαστε τους κανόνες, αλλά θέλουμε να συζητήσουμε με την UEFA τον Οκτώβριο και να προσπαθήσουμε να τους αλλάξουμε λίγο. Διαφορετικά, οι επενδυτές δεν θα έρθουν στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμήσουν άλλα αθλήματα όπως η Formula 1.

Αναφορικά με τον Άνχελ ντι Μαρία, ο ισχυρός άνδρας της Παρί τόνισε στην "Le Parisien": "O Ντι Μαρία ήθελε να έρθει στο Παρίσι, ωστόσο ακόμα κι αν δεν υπήρχε ο περιορισμός του FFP, δεν θα τον υπογράφαμε".

H μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοίχισε 75.430.000 ευρώ και αποτελεί την πιο ακριβή στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK