Ο Ντι Μαρία μίλησε για τις επισκέψεις του στον ψυχολόγο

Αποκαλυπτικός ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ''TYC Sports'' της Αργεντινής. Μεταξύ άλλων μίλησε για την Μπαρτσελόνα στην οποία λίγο έλειψε να πάρει μεταγραφή, αλλά και για τις επισκέψεις του στον ψυχολόγο που τον βοήθησαν.

Ο Ντι Μαρία μίλησε για τις επισκέψεις του στον ψυχολόγο

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής, ''TYC Sports''.

Μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός σταρ αναφέρθηκε στην παρ' ολίγον μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ήμουν κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά δεν συνέβη", ανέφερε.

Το σημαντικότερο κομμάτι όμως, κι αυτό στο οποίο ο Ντι Μαρία ήταν αποκαλυπτικός ήταν όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες τις ζωής του, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε.

"Με βοήθησε πολύ ο ψυχολόγος μου. Μπόρεσα να μιλήσω, να ξεφορτωθώ πράγματα. Με τη βοήθειά του κατάλαβα πως μετά από μια αναποδιά και ένα ατυχές γεγονός μπορείς και να γελάς. Το κεφάλι μου πλέον είναι καλά".

Όσο για τον ίδιο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα: "Το 2018 είμαι σε καλή φόρμα, κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μου αρέσει περισσότερο να δημιουργώ, παρά να σκοράρω. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου".

Τέλος, για τους Μέσι και Κριστιάνο σχολίασε: "Ο Μέσι είναι πάντα ο καλύτερος, κάθε χρόνο είναι ο κορυφαίος. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον Λίο. Συνέχεια μας εκπλήσσει. Ο Κριστιάνο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ότι αγωνίζεται στην ίδια εποχή με τον Μέσι το κάνει πιο δύσκολο γι' αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK