"Ο Πέρεθ συζητά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Παρί"

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "France Football" ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρέθηκε στο Κατάρ και είχε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, συζητώντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη γαλλική ομάδα.

"Ο Πέρεθ συζητά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Παρί"

Βόμβα μεγατόνων από το "France Football", το οποίο αποκαλύπτει συνάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν στο Κατάρ με αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να κάνουν "δικό" τους τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και σ' αυτό βοήθησε η απόφαση της UEFA να "ελαστικοποιήσει" τους κανόνες του Financial Fair Play.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, όμως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο για τους Παριζιάνους.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ