O Τσάβι έβγαλε στη σέντρα τον... μικρό Νεϊμάρ!

Η unfair κίνηση του Νεϊμάρ στο τελευταίο ματς της Παρί όχι μόνο δεν άρεσε στον Τσάβι αλλά έδωσε την ευκαιρία στον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα να "κράξει" τον Βραζιλιάνο!

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε μεσοβδόμαδα 3-2 της Ρεν στα ημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ όμως η επιτυχία αυτή έφτασε στο σημείο να περνάει σε δεύτερη μοίρα ελέω... Νεϊμάρ!

Όχι για κάποιο θεαματικό γκολ ή κάποια διαστημική ντρίμπλα από πλευράς Βραζιλιάνου αλλά για την ακατανόητη ενέργειά του να μη δώσει το χέρι στον Χαμαρί Τραορέ της Ρεν για να τον βοηθήσει να σηκωθεί από το έδαφος (και ενώ προηγουμένως του είχε κάνει σχετικό νεύμα), με τον Νεϊμαρ να μπαίνει εκ νέου στο στόχαστρο.

Ένας μάλιστα εξ αυτών ήταν και ο Τσάβι, με τον άλλοτε κάπτεν της Μπαρτσελόνα και σύμβολο των "μπλαουγκράνα" να μην συγχωρεί στον πρώην συμπαίκτη του αυτή την... παραβατική συμπεριφορά και να τον κατσαδιάζει με δηλώσεις του.

"Είμαι πραγματικά απογοητευμένος με τον Νεϊμάρ. Δεν του έχουμε διδάξει αυτά στην Μπάρσα. Ίσως ήταν η καλύτερη απόφαση και για τον ίδιο και για το σύλλογο που αποχώρησε.

Αυτά τα πράγματα κάνουν τους μεγάλους παίκτες, μικρούς. Ελπίζω να μάθει και να σέβεται περισσότερο τους αντιπάλους του", δήλωσε για τον σούπερ σταρ της Παρί ο Τσάβι, που αγωνίζεται από το 2015 με τη φανέλα της Αλ Σαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK