Ο Βεράτι απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μάρκο Βεράτι έχει βάλει ψηλά τον πήχη της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν φεύγει μέχρι να τον περάσει.

Ο Μάρκο Βεράτι επιστρέφει τη φετινή σεζόν μετά από έναν τραυματισμό που του κόστισε τη συμμετοχή του στο Euro 2016 και εμφανίζεται έτοιμος για σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είναι προσηλωμένος στους πρωταθλητές Γαλλίας σε σημείο να απορρίπτει κάθε άλλο ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Ο 23χρονος Ιταλός μέσος βρίσκεται τέσσερα χρόνια στο Παρίσι, ωστόσο φέτος είναι η πιο "περίεργη" χρονιά, όπως αποκάλυψε στην "Parisien", εξαιτίας της απουσίας του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Την πρώτη μέρα που επέστρεψα στο Παρίσι, αισθάνθηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στα αποδυτήρια ότι ο Ζλάταν δεν ήταν εκεί", τόνισε.

Όσο για τους στόχους του, είναι καθορισμένοι: "Είμαι κολακευμένος που ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εμένα. Αλλά έχω πάρει την απόφαση να παραμείνω στο Παρίσι και να γίνω επιτυχημένος με την Παρί. Προτού κουραστώ ή μου πει η ομάδα ότι δεν με θέλει άλλο, επιθυμώ να κερδίσω κάτι μεγάλο. Θα μείνω εδώ μέχρι να κερδίσουμε το Champions League. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Θέλω να το κερδίσω με αυτή την ομάδα γιατί εδώ νιώθω σαν την οικογένειά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Ligue 1

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα