Οι 5 λόγοι αποχώρησης απο την Παρί του ξινισμένου Νεϊμάρ!

Το ύψος του χορταριού, οι μετακινήσεις με λεωφορείο, οι παραμονές στα ξενοδοχεία, τα... 2 φάουλ ανα ματς παραπάνω αλλά και οι... Γάλλοι διαιτητές, είναι οι... σοβαροί λόγοι που οδηγούν τον Νειμάρ στην καλοκαιρινή έξοδο του απί την Παρί. Τι αποκάλυψε σε φίλους του στη Βραζιλία

PSG's Neymar lies on the pitch after being fouled during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
Neymar AP IMAGE

Οι λόγοι που ο Νεϊμάρ θέλει να αποχωρήσει από τη Παρί Σεν Ζερμέν... αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL Esporte, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι πέντε μήνες παραμονής του στη Γαλλία του...μοιάζουν σαν να είναι πέντε χρόνια!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ,λοιπόν, αποκάλυψε σε φίλους του τη δυσαρέσκειά του, σχετικά με τον σκληρό τρόπο παιξίματος των ποδοσφαιριστών των αντιπάλων ομάδων, την διαιτησία που ανέχεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, την κακή κατάσταση των άλλων γηπέδων και το γεγονός ότι οι παίκτες διαμένουν σε ξενοδοχεία πριν από τους αγώνες.

Ο Νεϊμάρ δέχεται κατά μέσο όρο 5,2 φάουλ ανά ματς στη Ligue 1 (104 φάουλ σε 20 ματς), έναντι των 3.5 φάουλ ανά αγώνα στο ισπανικό πρωτάθλημα (431 φάουλ σε 123 ματς).

Επίσης, η... γκρίνια του άσσου των Παριζιάνων είναι συνεχή προς τους διαιτητές, μιας και αυτοί επιτρέπουν στους αντίπαλους παίκτες να αγωνίζονται "βίαια" απέναντί του. Κάτι που είχε αποτέλεσμα την αποβολή του στο ματς με τη Μαρσέιγ, τον περασμένο Οκτώβριο.

Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος εκφράζει παράπονά και για τον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, λέγοντας ότι το γρασίδι είναι συχνά ψηλό, εγκυμονώντας κινδύνους τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές. Το συγκεκριμένο παράπονο πάντως έχει εκφραστεί και από άλλους παίκτες της Παρί....

Τέλος, ο Νεϊμάρ δεν αρέσκεται στα ταξίδια με λεωφορείο, καθώς πολλές ομάδες εδρεύουν κοντά στο Παρίσι, ενώ και η παραμονή σε ξενοδοχείο την παραμονή των αγώνων δεν τον βρίσκει σύμφωνο, αφού είχε συνηθίσει στη Μπαρσελόνα να συναντιέται με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τη μέρα του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK