Όλα εντάξει με τα ιατρικά του Ντι Μαρία στην Παρί

Ο Άνχελ ντι Μαρία πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον απομένει η υπογραφή.

Όλα εντάξει με τα ιατρικά του Ντι Μαρία στην Παρί
Ντι Μαρία-εξετάσεις-Παρί Σεν Ζερμέν

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα τον οδηγήσουν στη μετακίνηση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί στους ελέγχους τη Δευτέρα, όταν έφτασε στην Ντόχα του Κατάρ από την Αργεντινή μέσω Βραζιλίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η κόπωση από το πολύωρο αεροπορικό ταξίδι οδήγησε στην αναβολή της εξέτασης και στη μετάθεσή της κατά μία ημέρα.

Την Τρίτη, ο 27χρονος διεθνής βρέθηκε στο νοσοκομείο "Aspetar" και ολοκλήρωσε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους, με συνέπεια η μεταγραφή του ύψους 60.000.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον να χρειάζεται μόνο τις υπογραφές για να υλοποιηθεί.

Στόχος των πρωταθλητών Γαλλίας είναι ο Ντι Μαρία να προλάβει την έναρξη της σεζόν στη Ligue 1 την Παρασκευή, με αντίπαλο τη Λιλ στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Ντι Μαρία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους "κόκκινους διαβόλους" έναντι του ποσού ρεκόρ για τη Μεγάλη Βρετανία των 75.000.000 ευρώ. Παρά την εξαιρετική αρχή στη σεζόν, ο πρώην άσος των Μπενφίκα και Ρεάλ Μαδριτης έμεινε πίσω λόγω ενός τραυματισμού κι έκτοτε δεν ξαναβρήκε ποτέ τη φόρμα του, με συνέπεια να χάσει τη θέση στην ενδεκάδα του Λουίς φαν Χάαλ και να μην υπολογίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK