Όριο στα διαρκείας της Παρί έβαλε ο Αλ-Κελαϊφί

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν έσπευσε να δηλώσει πως δεν θα ξεπεραστεί ο αριθμός των 36.000 για τους κατόχους διαρκείας, καθώς το "Παρκ ντε Πρενς" δεν μπορεί να δεχτεί περισσότερους.

Όριο στα διαρκείας της Παρί έβαλε ο Αλ-Κελαϊφί

Η Παρί Σεν-Ζερμέν γνωστοποίησε μέσω του προέδρου της, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πως δεν θα διατεθούν περαιτέρω εισιτήρια διαρκείας για τους φίλους της ομάδας.

Η φετινή καμπάνια για τα διαρκείας των Παριζιάνων αποδείχτηκε επιτυχημένη, καθώς παρά την αύξηση της τιμής, οι κάτοχοι της ανήλθαν σε 36.000, αριθμός που δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σύμφωνα με τον Αλ-Κελαϊφί.

"Ο αριθμός των 36.000 είναι και ο μέγιστος, που είναι δυνατό να δεχτούμε. Πρέπει να κρατήσουμε μία ισορροπία και να μην έχουμε ένα γήπεδο αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας. Εάν μεγαλώσουμε το γήπεδο, θα δούμε τι θα γίνει.

Με το Financial Fair Play ελπίζω όλος ο κόσμος να καταλαβαίνει, ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια του καθενός, για να κατακτήσουμε το Champions League. Κατά μέσο όρο είναι φθηνότερο, από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Για παράδειγμα στην Αγγλία, ένα εισιτήριο κοστίζει 57 ευρώ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK