Πάει για δεύτερη βαρβάτη "κλοπή" η Παρί μετά τον Νεϊμάρ!

Όπως φαίνεται ο Νεϊμάρ Τζούνιορ ήταν μόνο η αρχή. Οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βάλει στο μάτι ένα ακόμα κορυφαίο πρόσωπο από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ετοιμάζονται για την "κλοπή" της χρονιάς που θα φέρει τα πάνω κάτω στην Πρέμιερ Λιγκ!

FILE - In this May 17, 2013 file photo, Paris Saint-Germain soccer club President Nasser Al-Khelaifi, arrives to speak to the media during a press conference at Parc des Princes stadium in Paris. Swiss federal prosecutors have announced Thursday Oct.12, 2017 a criminal case for suspected bribery linked to World Cup broadcast rights against Nasser Al-Khelaifi. (AP Photo/Michel Euler)
Nasser Al-Khelaifi AP IMAGES

Τα λεφτά των Αράβων μοιάζουν ατελείωτα. Όπως και το... πετρέλαιο άλλωστε. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές δίχως να τους απασχολεί το κόστος, που περνάει σε δεύτερη μοίρα. Γι΄αυτό και ο Νεϊμάρ κόστισε 222.000.000€ το καλοκαίρι που μας πέρασε, με την Παρί να πληρώνει τη ρήτρα του Βραζιλιάνου.

Τι γίνεται όμως όταν τα ΗΑΕ... συγκρούονται με το Κατάρ για τα μάτια ενός προπονητή; Στην περίπτωση των Παρί και Σίτι ενδέχεται σε λίγους μήνες να να κονταροχτυπηθούν για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Σύμφωνα με την Mirror ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν θέλει να μένει στην ίδια ομάδα για αρκετά χρόνια. Αν μάλιστα κατακτήσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα ψάξει μία νέα... πρόκληση.

Κάπου εδώ έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Άγγλοι αποκαλύπτουν σχέδιο... αρπαγής από τους ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας, αλά... Νεϊμάρ! Θα προσπαθήσουν να σπάσουν το συμβόλαιο του Γκουαριόλα το καλοκαίρι και ταυτόχρονα να του δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στην καριέρα του.

Οι συνέπειες ενός τέτοιου deal θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις και θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην... πολιτική.

AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK