Πάει προς... Παρίσι ο Κασίγιας

Μπορεί να έχει φτάσει τα 36 του, αλλά έχει αποδείξει πως ακόμα μπορεί να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο. Ο Ίκερ Κασίγιας, εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Πόρτο, με τους Γάλλους να μπαίνουν... στο χορό των μνηστήρων του.

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν, με ρεπορτάζ της " L'Equipe" να αποκαλύπτει πως ο 36χρονος Κασίγιας, προτάθηκε στους Παριζιάνους και εξετάζεται η περίπτωσή του!

Βασικό ρόλο στην υπόθεση του Ισπανού πορτιέρε φέρεται να παίζει και ο μελλοντικός τεχνικός διευθυντής της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, παράγοντας που υπηρετούσε τους "δράκους" και γνωρίζει από πρώτο χέρι την αξία και το τι μπορεί να κάνει ο Κασίγιας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αβεβαιότητα της Παρί σχετικά με την υπόθεση, καθώς δεν είναι σίγουρη αν θέλει να κινηθεί για κίπερ. Σίγουρα όμως επιθυμούν να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά, αφού η φετινή σεζόν δεν εξελίχτηκε όπως αναμενόταν, με τον Αρεολά και τον Τραπ να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα κάτω από τα γκολποστ.

Σημειώνεται, πως μεταξύ των μνηστήρων για να αποσπάσουν την υπογραφή του Ίκερ Κασίγιας, είναι και η Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να επιθυμεί να προσθέσει εμπειρία στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK