Παρί και Μονακό ανακοίνωσαν μαζί την "βόμβα" με Εμπαπέ!

Η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίζει από την Μονακό στην Παρί έναντι του ποσού των 180.000.000 ευρώ!

Παρί και Μονακό ανακοίνωσαν μαζί την "βόμβα" με Εμπαπέ!

Αυτό το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι ΑΝΗΚΕΙ στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα κατάφερε να ταράξει όλο τον πλανήτη πραγματοποιώντας τις δύο ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία.

Μετά τον Νεϊμάρ που άφησε την Βαρκελώνη για το Παρίσι έναντι του αστρονομικού ποσού των 222.000.000 ευρώ, το βράδυ της Παρασκευής, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ήταν η σειρά του Κιλιάν Εμπαπέ να φορέσει βέρες με τους Παριζιάνους, καθώς ολοκλήρωσαν το deal με την Μονακό έναντι του ποσού των 180.000.000 ευρώ!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο 18χρονος φορ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού αυτή τη σεζόν και το καλοκαίρι του 2018 θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή μέχρι το 2022, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Μονεγάσκοι θα πάρουν 145.000.000 ευρώ και τα άλλα 35.000.000 ευρώ θα δοθούν με τη μορφή μπόνους.

Παρί και Μονακό ανακοίνωσαν μαζί την "βόμβα" με Εμπαπέ!

"Πηγαίνω με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για κάθε νέο παιδί που έχει μεγαλώσει στην περιοχή του Παρισιού, είναι όνειρο να φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα και να γευτεί τη μοναδική ατμόσφαιρα του Park de Princes.

Με γοήτευσε το σχέδιο του συλλόγου, είναι ένας από τους πιο φιλόδοξους στην Ευρώπη. Μαζί με τους συμπαίκτες , έχω πρόθεση να συνεχίσω την πρόοδό μου ενώ την ίδια ώρα θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει", δήλωσε μετά την επισημοποίηση του deal το παιδί-θαύμα του γαλλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙ ΓΙΑ ΕΜΠΑΠΕ:

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK