Παρί: "θέλετε Νεϊμαρ; Τόσα θα δώσετε"!

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως πέρασε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τα δημοσιεύματα πως ο Νεϊμάρ έχει τάσεις φυγής. Έθεσε μάλιστα αρχική τιμή για τυχόν πώληση του, που προκαλεί... ίλιγγο! Τα 222.000.000€ που τους κόστισε φαντάζουν... πασατέμπος.

Παρί: "θέλετε Νεϊμαρ; Τόσα θα δώσετε"!

Όταν στον Τύπο αρχίζουν και εμφανίζονται δημοσιεύματα πως ο Νεϊμάρ είναι πιθανό να κουνήσει μαντίλι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τότε κάτι... συμβαίνει ή για την ακρίβεια ίσως έχει βάλει το χεράκι του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αν κρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από Σάντος και Μπαρτσελόνα, τότε αρχίζει σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται το ίδιο μοτίβο. Σύμφωνα με την AS, ο πατέρας και μάνατζερ του Νεϊμάρ συναντήθηκε ξανά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, παρουσία δυο κορυφαίων δικηγόρων.

Εκεί έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα για το πως μπορεί να "αρπάξει" τον παίκτη η "βασίλισσα". Ρήτρα στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει (λόγω νομοθεσίας απαγορεύεται στην Γαλλία), οπότε η Παρί μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.

Και σύμφωνα με τους Ισπανούς το ποσό που ξεκινούν τις συνομιλίες αρχίζει από τα 400... χαρτιά. Το ποσό είναι υπερβολικό ακόμα και για την ίδια την Παρί που πλήρωσε 222.000.000€ για να τον κάνει δικό της, οπότε αν δεν αλλάξει κάτι ή δεν πάει στα άκρα ο παίκτης δύσκολα θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα διαβάσατε στο Contra.gr πως ο Βραζιλιάνος... παρακαλάει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αφού έχει καταλάβει το λάθος που έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK