Περήφανος που έμεινε... στις ρεζέρβες

Άσχημα νέα για τον Χατέμ Μπεν Αρφά ο οποίος ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/9) ότι δεν υπολογίζεται και άμεσα πήγε για προπόνηση με τις ρεζέρβες της ομάδας. Ο Γάλλος δήλωνε ευτυχισμένος προ ημερών που έμεινε στην Παρί.

Περήφανος που έμεινε... στις ρεζέρβες

Η "Equipe" έγραψε το απόγευμα της Δευτέρας (4/9) ότι ο Χατέμ Μπε Αρφά δεν θα προπονείται πλέον με την πρώτη ομάδα της Παρί και πως ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τις ρεζέρβες του συλλόγου.

Όλα αυτά έρχονται κόντρα στην προ τριών ημερών ανάρτηση του Γάλλου παίκτη ο οποίος δήλωνε που τελικά παρέμεινε στην ομάδα του Παρισιού, παρά τα όσα είχαν γραφτεί ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει εξαιτίας της αλλαγής σελίδας στον σύλλογο.

Για τον Μπεν Αρφά τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται... χλομά από την περσινή κιόλας σεζόν καθώς πήρε 32 συμμετοχές, ενώ με την απόκτηση του Νεϊμάρ και του Εμπαπέ το μέλλον του στην ομάδα του Έμερι έγινε πιο αβέβαιο από ποτέ.

Ουσιαστικά πια ο 28χρονος παίκτης μένει στην Παρί μέχρι να βρει ομάδα να υπογράψει από τον Γενάρη και έπειτα καθώς το καλοκαίρι του 2018 μένει ελεύθερος.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK