Ποιος αθλητικός διευθυντής; Ακόμη ψηλότερα στην Παρί ο Βενγκέρ

Η Παρί εκτός από μεταγραφικές "βόμβες" θέλει να ενεργοποιήσει και μία... παραγοντική με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ. Άλλο ρόλο απ' αυτόν του αθλητικού διευθυντή φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν στον Αλσατό οι Γάλλοι.

Arsenal manager Arsene Wenger reacts towards Arsenal fans as he leaves the pitch after the final whistle during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Bet365 Stadium in Stoke on Trent, England, Saturday, Aug. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
wenger AP IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στο χώρο του ποδοσφαίρου και ήδη τα εκατομμύρια της Παρί είναι έτοιμα να τον... παρηγορήσουν που αφήνει την Άρσεναλ μετά από τόσα χρόνια.

Το βαθύπλουτο κλαμπ του Παρισιού, σε πρώτη φάση είχε γραφτεί ότι επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του Βενγκέρ από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ωστόσο νέο δημοσίευμα... προσλαμβάνει σε υψηλότερο πόστο τον Αλσατό.

Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά και γαλλικά ρεπορτάζ ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να γίνει πρόεδρος της Παρί...

Θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα συμβουλεύει τον νέο προπονητή που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι ο Τόμας Τούχελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK