Ρίχνει... βόμβα με Κριστιάνο Ρονάλντο η Παρί!

Έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Πολ Πογκμπά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 140.000.000€ στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ρίχνει... βόμβα με Κριστιάνο Ρονάλντο η Παρί!

Το σίριαλ της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την "βασίλισσα" συνεχίζεται. Ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει πάρει ακόμα θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι αποφασισμένος για αποχώρηση από την Ρεάλ, δίνοντας έτσι... τροφή για νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, προσφέροντας στην Ρεάλ 140.000.000€ και στον ίδιο τον παίκτη 30.000.000€ το χρόνο καθαρά!

Όπως καταλαβαίνετε, έτσι και ολοκληρωθεί το deal τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα αφήσει αρκετά πίσω αυτή του Πολ Πογκμπά, από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κόστισε 105.000.000€.

Εξάλλου οι... μεγάλοι ταιριάζουν στην Παρί μιας και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε... παπάδες στα ποδοσφαιρικά του γεράματα στην Γαλλία.

Ρίχνει... βόμβα με Κριστιάνο Ρονάλντο η Παρί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK