Στη... σέντρα ο Νεϊμάρ γιατί ζήτησε το "κεφάλι" του Καβάνι

Το Μέσο που αποκάλυψε πέρυσι το καλοκαίρι ότι ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί, βγάζει στο φως της δημοσιότητας την απαίτηση του Βραζιλιάνου από τη διοίκηση της ομάδας του να διώξει τον Έντινσον Καβάνι και να φέρει έναν επιθετικό... νικητή στο ρόστερ.

Στη... σέντρα ο Νεϊμάρ γιατί ζήτησε το "κεφάλι" του Καβάνι

Η "SPORT" είχε αποκαλύψει πέρυσι πρώτη τις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Καταλονία...

Ένα χρόνο μετά, το ίδιο Μέσο βγάζει στη... σέντρα τον Βραζιλιάνο, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει από την Παρί το... κεφάλι του Έντινσον Καβάνι.

Σύμφωνα με το καταλανικό δημοσίευμα, ο "Νέι" θεωρεί πως ο Ουρουγουανός συμπαίκτης του δεν είναι νικητής και στη θέση του πρέπει να έρθει ένας άλλος που έχει όνομα και επίθετο.

Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, φέρεται να ζήτησε από τους Άραβες να βάλουν δίπλα του τον Λουίς Σουάρες ο οποίος στα δικά του μάτια φαντάζει περισσότερο νικητής από τον συμπατριώτη του.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση πώλησης του Σουάρες σε οποιαδήποτε ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του Νεϊμάρ με τον Καβάνι είναι τεταμένες εδώ και καιρό λόγω της παρεξήγησης όσον αφορά την εκτέλεση των πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK