Συμφωνία Παρί-Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 14:  Angel Di Maria of Manchester United looks on during the Barclays Premier League match between Manchester United and Queens Park Rangers at Old Trafford on September 14, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 14: Angel Di Maria of Manchester United looks on during the Barclays Premier League match between Manchester United and Queens Park Rangers at Old Trafford on September 14, 2014 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Μια "ανάσα" από το "μπαμ" του καλοκαιριού βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως αναφέρει η γαλλική " L' Equipe" έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Γάλλοι έκαναν πρόταση που αγγίζει τα 63.000.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να ξεπεράσει τα 65.000.0000 ευρώ αν υπολογίσουμε και τα μπόνους. Η γενναία προσφορά της Παρί δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι την αποδέχθηκαν.

Συμφωνία Παρί-Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία

Κατά συνέπεια το μόνο που απομένει πλέον είναι να δώσει και τη συγκατάθεσή του ο 27χρονος Αργεντινός εξτρέμ που απ' ότι φαίνεται θα γίνει σύντομα. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το μόνο θέμα που μένει ακόμη ανοιχτό είναι η διάρκεια του συμβολαίου, αν δηλαδή θα είναι τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας.

Ο Ντι Μαρία αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Αργεντινή και βάση προγράμματος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Δευτέρα (27/7) που κάνει προετοιμασία στις ΗΠΑ. Ωστόσο είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό το δρομολόγιό του να αλλάξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK