Τα 402.000.000 ευρώ της Παρί μαζί για πρώτη φορά!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνεται ξανά στη μάχη της Ligue 1 και στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μετς ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με την κοινή παρουσία στο χορτάρι των Νεϊμάρ και Εμπαπέ!

Τα 402.000.000 ευρώ της Παρί μαζί για πρώτη φορά!

Αν το κοινό της Παρί τρελάθηκε φέτος με τις τεράστιες επενδύσεις που έκανε η διοίκηση και έχει ήδη ενθουσιαστεί με το "4 στα 4" στο ξεκίνημα του γαλλικού πρωταθλήματος, τότε καλό θα είναι να "ηρεμήσει" αφού τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα...

Όλα δείχνουν μάλιστα πως οι φανς των πρωτευουσιάνων θα ζήσουν πολύ έντονες συγκινήσεις το βράδυ της Παρασκευής (8/9) αφού ο Ουνάι Έμερι συμπεριέλαβε στην 18μελή αποστολή τον Κιλιάν Εμπαπέ και είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο το πιο ακριβό δίδυμο στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Από τη μία ο Νεϊμάρ για τον οποίο η Παρί έδωσε 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και δίπλα του ο Εμπαπέ για χάρη του οποίου θα φύγουν 180.000.000 ευρώ από τα ταμεία για να εισρεύσουν σε αυτά της Μονακό, με τον Έμερι να τονίζει πως ο 18χρονος φορ είναι έτοιμος.

Τα 402.000.000 ευρώ της Παρί μαζί για πρώτη φορά!

"Πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και της Τρίτης, που ήταν ουσιαστικά κάτι σαν αποθεραπεία από τη στιγμή που είχε παίξει με την εθνική Γαλλίας.

Είναι έτοιμος για την αποστολή και μπορεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ανυπομονεί να αρχίσει δράση", δήλωσε ο Έμερι, ο οποίος δεν θα έχει στο αποψινό ματς τους Ντι Μαρία και Παστόρε που γύρισαν κατάκοποι από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Αργεντινής αλλά και τον τιμωρημένο Βεράτι.

Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να μην απολαύσει το κοινό το δίδυμο Εμπαπέ-Νεϊμάρ σε περίπτωση που ο Έμερι επιλέξει να "δώσει ανάσες" στον Βραζιλιάνο, ενόψει της πρεμιέρας των Γάλλων στο Champions League, που τους φέρνει αντιμέτωπους με την Σέλτικ στην Γλασκώβη.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Παρί Σεν Ζερμέν στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK