Τα "μαγικά" του Ζλάταν: Σε τόσα γκολ έχει συμμετοχή εφέτος

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκοράρει 93 φορές και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει συμμετοχή στα 47 εξ αυτών!

Τα "μαγικά" του Ζλάταν: Σε τόσα γκολ έχει συμμετοχή εφέτος
Ιμπραχίμοβιτς Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βαδίζει αισίως στα 35, παρόλα αυτά η εφετινή σεζόν είναι μία από τις πιο παραγωγικές της καριέρας του.

Στο 4-0 της Παρασκευής επί της Ρεν στο "Παρκ ντε Πρενς" ο Σουηδός σούπερ σταρ πέτυχε ακόμη δύο γκολ και έφτασε τα 34 στα 28 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί εφέτος στη Ligue 1. Μάλιστα μονάχα τα 5 εξ αυτών είναι με εκτέλεση πέναλτι.

Η εκπληκτική αυτή επίδοση φυσικά και τον έχει φέρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος, πολύ μακριά από τον δεύτερο Αλεξάντρ Λακαζέτ (Λιόν) των 18 γκολ και τον Χατέμ Μπεν Αρφά (Νις) των 17.

Αυτό που όμως που πραγματικά κάνει τον Ιμπραχίμοβιτς να ξεχωρίζει είναι η ενεργή συμμετοχή του σε όλο το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν. Με τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο ο 35χρονος άσος έχει καταφέρει να είναι ταυτόχρονα ο καλύτερος ασίστμαν, μετρώντας μία περισσότερη τελική από τον συμπαίκτη του στην Παρί Άγχελ Ντι Μαρία (13 έναντι 12).

Συνολικά δηλαδή έχει εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα 47 από τα 93 γκολ των πρωταθλητών Γαλλίας! Πώς μετά να μην ζητάει τον... Πύργο του Άιφελ για να παραμείνει;

Να ορισμένα απ' όσα έχει κάνει εφέτος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες
Ο Ρονάλντο είναι αυτό που δεν έγινε ποτέ ο Ζλάταν

News 24/7

24MEDIA NETWORK