Τα βρήκε με την Παρί και ανανέωσε για ένα χρόνο ο Μότα

Αίσιο τέλος είχε για την Παρί Σεν Ζερμέν το σήριαλ με τον Τιάγκο Μότα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το 2017.

Στο Παρίσι μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα παραμείνει ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν για έναν χρόνο, αφού το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2016.

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός είχε εκφράσει τον προηγούμενο μήνα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το γαλλικό σύλλογο, με τα δημοσιεύματα να τον στέλνουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο φαίνεται πως τελικά τα βρήκε με τον Λοράν Μπλαν σε ό,τι αφορά τον χρόνο συμμετοχής του και πείστηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που ο Τιάγκο Μότα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Η εμπειρία του μας έχει βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Στα μάτια μου, δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωριστούμε αυτόν τον μεγάλο παίκτη", δήλωσε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Τη φετινή σεζόν, ο Μότα έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς στη Ligue 1.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα