Τριάρες, πεντάρες, εξάρες! Αυτό είναι το "NCM" της Παρί

Το "NCM" της Παρί έχει ξεκινήσει να σκορπίζει φόβο και τρόμο σε Γαλλία και Ευρώπη. Η γαλλική ομάδα έχει απλώσει 467.000.000 ευρώ γι' αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές και η απόσβεση, αγωνιστικά τουλάχιστον έχει ξεκινήσει. Τρομερά τα νούμερα σε μόλις μερικές αγωνιστικές.

Τριάρες, πεντάρες, εξάρες! Αυτό είναι το "NCM" της Παρί

Χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά έχει ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί βλέποντας τα... όργια που κάνει η τριάδα των Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ.

Η γαλλική ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα της στο Champions League την Τρίτη (12/9) μοιράζει ασταμάτητα τριάρες, πεντάρες και εξάρες με τους τρεις να κάνουν φοβερά πράγματα, ειδικά δε ο Καβάνι που σκοράρει ανελλιπώς. Ο Εμπαπέ μπορεί να προστέθηκε πρόσφατα στην ομάδα, ωστόσο έχει σκοράρει ήδη δύο γκολ σε δύο συμμετοχές.

ΚΑΒΑΝΙ Ο... ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί διανύει τρομακτική περίοδο φορμαρίσματος, αφού σε επτά συμμετοχές έχει σκοράρει εννέα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Ο ερχομός του Νεϊμάρ τον έχει βοηθήσει φοβερά και αμφότεροι δείχνουν ότι μπορούν να συνεννοηθούν άρτια.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΕΪΜΑΡ

Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο για να ενσωματωθεί στην Παρί ο Βραζιλιάνος. Ο Νεϊμάρ έχει ξεκινήσει καταπληκτικά στη σεζόν και ηγείται με το... καλημέρα της νέας του ομάδας. Οι αριθμοί του μέχρι στιγμής γράφουν πέντε συμμετοχές, πέντε γκολ, πέντε ασίστ! Και είναι ακόμη Σεπτέμβριος...

ΕΜΠΑΠΕ ΣΑΝ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ

Δύο συμμετοχές μετράει όλες κι όλες ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί, ωστόσο αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να έχει βάλει ήδη δύο γκολ. Συνολικά το "NCM" έχει σκοράρει 16 φορές και έχει δώσει επτά ασίστ κι όπως αναφέραμε παραπάνω, Σεπτέμβρη έχουμε ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK