Βεράτι μέχρι το 2020 στην Παρί

Κάτοικος Παρισιού θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μάρκο Βεράτι, με την Παρί να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου.

Βεράτι μέχρι το 2020 στην Παρί

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2020 θα υπερασπίζεται ο Μάρκο Βεράτι, με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να προχωράει σε επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο σε σχέση με το μέχρι πρότινος συμβόλαιό του, που έληγε το 2019.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από τότε που ήρθα εδώ. Αγαπάω την πόλη του Παρισιού και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να φέρνουμε χαρές και επιτυχίες στους οπαδούς μας και να κάνουμε την ομάδα μας την καλύτερη στην Ευρώπη", τόνισε ο Βεράτι ενώ ο πρόεδρος Νασέρ Ελ Κελαϊφί υπογράμμισε:

"Ο Μάρκο Βεράτι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη. Είμαστε ευχαριστημένοι να τον βλέπουμε να πιστεύει στο πλάνο της Παρί. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε στο σύλλογο καθώς είναι ένα είδωλο για το κοινό της Παρί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δήλωση σοκ παίκτη της Παρί: "Ο Μπλαν κάνει... π@@@ς στον Ζλάταν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK