Έτσι μπορεί να πάρει τον Νεϊμάρ από την Παρί η Ρεάλ

Μπορεί ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν να δήλωσε πως ο Νεϊμαρ δεν το κουνάει... ρούπι από την ομάδα του, όμως υπάρχει ένας τρόπος για να κουνήσει μαντήλι ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι. Και ο Νασέρ αλ Κελαϊφί δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό!

Brazilian soccer star Neymar shakes hands with the chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi following a press conference in Paris Friday, Aug. 4, 2017. Neymar arrived in Paris on Friday the day after he became the most expensive player in soccer history when completing his blockbuster transfer to Paris Saint-Germain from Barcelona for 222 million euros ($262 million).(AP Photo/Michel Euler)
neymar khelaifi AP IMAGES

Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, δήλωσε πως οι Ισπανοί προσπαθούν να... σαμποτάρουν τη σχέση του Νεϊμάρ με τη γαλλική ομάδα, ενόψει των νοκ άουτ αγώνων κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπου δυο εβδομάδες, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν ξέρουμε αν οι Ισπανοί... σήκωσαν το γάντι, όμως ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της AS έβαλε ξανά... φωτιά στις επαφές του Νεϊμάρ με την διοίκηση της "βασίλισσας", εμπλέκοντας όμως και τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της Παρί!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, ο Καταριανός επιχειρηματίας υποσχέθηκε στον Νεϊμάρ πως θα τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι, ΑΝ η Παρί κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεν γνωρίζουμε τι έχουν πει μεταξύ τους οι δυο άνδρες, όμως στο συμβόλαιο του παίκτη δεν έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης ( απαγορεύεται εξάλλου στην Γαλλία) και ο μοναδικός τρόπος για να πιέσει είναι να πάει στα... άκρα. Όπως συνέβη με την Μπαρτσελόνα δηλαδή.

Αν λοιπόν ο Κελλαϊφί έδωσε το λόγο του και το τέλος ο Νεϊμάρ φέρει την κούπα στο Παρίσι, μένει να δούμε ποιος θα κρατήσει και ποιος όχι την υπόσχεση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK