Σισέ: "Ένιωσα πως ήταν τα τελευταία λεπτά της καριέρας μου"

Αινιγματικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ όσον αφορά το τέλος της καριέρας του, σύμφωνα με τα όσα είπε σε γαλλική ιστοσελίδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Σισέ: "Ένιωσα πως ήταν τα τελευταία λεπτά της καριέρας μου"
INTIME SPORTS

Το ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα συνεχίσει στην Μπαστιά ήταν γνωστό. Το γεγονός όμως πως ίσως η γαλλική ομάδα θα είναι και η τελευταία της καριέρας του έσκασε σαν "βόμβα".

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος Γάλλος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Μπαστιά κόντρα στην Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" για τελευταία φορά με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Ο Σισέ χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Μαρσέιγ μιας και αγωνίστηκε εκεί για μια τριετία, ενώ κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Ωστόσο, πριν το ματς είχε αφήσει ένα αινιγματικό μήνυμα στο twitter μιλώντας για το τελευταίο ματς της καριέρας του...

... ενώ μετά την αναμέτρηση, η γαλλική ιστοσελίδα "footmercato" επιβεβαίωσε πως ο Σισέ δήλωσε: "Η τελευταία σεζόν ήταν και η πιο δύσκολη στην καριέρα μου, έτσι όλα σταματάνε απόψε για μένα. Ίσως και να είναι καλύτερα.

Υπέφερα από πόνους. Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, ένιωσα πως ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά της καριέρας μου χωρίς δεύτερη σκέψη".

Βέβαια, ο Γάλλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι σταματά το ποδόσφαιρο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK