Την... έκανε με ελαφρά ο προπονητής του Κατράνη

Πάνω που ο (παροπλισμένος) νεαρός αριστερός μπακ σκεφτόταν σοβαρά για το μέλλον του, ο Όσκαρ Γκαρσία πήρε των ομματιών του και έφυγε από τη Σεντ Ετιέν.

Την... έκανε με ελαφρά ο προπονητής του Κατράνη

Το 5-0 από τη Λιόν προκάλεσε αναταράξεις στη Σεντ Ετιέν, το αντικραδασμικό σύστημα αποδείχθηκε ευάλωτο μετά από τέτοια πρόσκρουση, δεν άντεξε και παρά την (ως τώρα) 6η θέση στο Σαμπιονά με 5-3-4 σε 12 αγωνιστικές ο Όσκαρ Γκαρσία συμφώνησε να φύγει γιατί δεν υπάρχει σημείο επαφής με τη διοίκηση.

Βέβαια ο Καταλανός προπονητής αξιώνει 600 χιλιάδες ευρώ για να υπογράψει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου που υπέγραψε μέσα στο καλοκαίρι. Ειδάλλως οι δυο πλευρές θα καταλήξουν στα δικαστήρια. Ο εκπρόσωπός του μίλησε για διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των "στεφανουά", δηλώνοντας πως ο Γκαρσία αξίζει όλο το ποσό.

Φαβορί για το πόστο θεωρείται ο πρώην της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι γιατί ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα. Το οποίο είναι πολύ πιθανό ν' αποδειχθεί βραχύβιο.

Ανεξαρτήτως ποιος προπονητής θα πάρει τα ηνία, δεδομένα η παρουσία του Αλέξανδρου Κατράνη στο ρόστερ θα επανεκτιμηθεί. Ο 20χρονος αριστερός μπακ, που τον μάθαμε από τον Ατρόμητο, πήγε με φιλοδοξίες στην πεδιάδα του Ροδανού, ακόμη όμως δεν έχει κερδίσει ούτε λεπτό συμμετοχής σ' επίσημο παιχνίδι.

Ως εδώ έχει μετρήσει μονάχα τέσσερις παρουσίες σε 18άδα (τρεις στο πρωτάθλημα, μία λιγκ καπ), ενώ είχε "υποβιβαστεί" στη β' ομάδα, γιατί αφενός δεν ήταν επιλογή του προπονητή αφετέρου για να διατηρείται σε φόρμα. Γι' αυτό και σκεφτόταν μια νέα σελίδα, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Για να δούμε τι θα συμβεί πλέον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK