Τα δικά του παιδιά και όχι τον (παραγκωνισμένο) Κατράνη

Η Σεντ Ετιέν άλλαξε προπονητή χωρίς ο Αλέξανδρος Κατράνης να επανακτήσει τη θέση του. Οι δυο δρόμοι για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ του Ατρομήτου που έφυγε με όνειρα, αλλά...

Τα δικά του παιδιά και όχι τον (παραγκωνισμένο) Κατράνη
Κατράνης

Ο Όσκαρ Γκαρσία "ξεκουμπίστηκε" στα μέσα του μήνα από τη Σεντ Ετιέν και ο Ζιλιέν Σαμπλέ, μέχρι τότε επικεφαλής των ακαδημιών, έπιασε άμεσα δουλειά. Μόνο που για τον Αλέξανδρο Κατράνη φαίνεται πως σ' αυτό το διάστημα δεν άλλαξε κάτι δραματικά.

Διότι ούτε στη δεύτερη φορά με τον νέο προπονητή των "στεφανουά" ο 19χρονος αριστερός αμυντικός ήταν στην αποστολή (για το ματς με τη Στρασμπούρ).

Κι αν η πρώτη (στο παιχνίδι με τη Λιλ που συνοδεύτηκε με ήττα 3-1) ήταν πειραματική και στήθηκε σε λίγες μόνο ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του φρέσκου τεχνικού, η δεύτερη ήταν ξεκάθαρα δική του επιλογή.

Το εν λόγω συμπέρασμα προκύπτει από τη σύνθεσή της. Στα 21 μέλη αυτής βρήκαν χώρο τρία παιδιά της β' ομάδας (εκεί που δούλευε ο Σαμπλέ), όχι όμως ο Αλέξανδρος Κατράνης.

Οι μέσοι Σουισί, Πινέιρο και ο επιθετικός Ντίας Γκονσάλβες επιλέχθηκαν για να συμπληρώσουν τους άλλους 18, την ίδια στιγμή που ο πρώην αριστερός μπακ του Ατρομήτου έμενε εκτός. Εξέλιξη που αυτομάτως απορρίπτει την εκδοχή πως δεν έπαιζε γιατί ήταν μεταγραφή του προέδρου και όχι του προπονητή.

Προφανώς και ο Κατράνης, που δεν έχει δηλωθεί να έχει πρόβλημα τραυματισμού, έχει πολλά ν' αποδείξει προτού πείσει τον Σαμπλέ για την αξία του.

Ως εκ τούτου: είτε σκύβει το κεφάλι, δουλεύει και περιμένει υπομονετικά τη σειρά του είτε ζητάει να φύγει δανεικός (πολιτική που δεν πολυαρέσει η Σεντ Ετιέν) μήπως και βρει το χρόνο συμμετοχής που του λείπει απ' αρχής της σεζόν. Εκτός κι αν ο Ζαν-Λουί Γκασέ, που ήρθε ως συμβουλάτορας του Σαμπλέ (ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει δίπλωμα προπονητικής), έχει διαφορετικές απόψεις και τις επιβάλλει.

Μέχρι τώρα, πάντως, ο Κατράνης έχει βρεθεί μόλις τέσσερις φορές σε 18άδα (τρεις στο πρωτάθλημα, μία λιγκ καπ) δίχως ένα δευτερόλεπτο στο χορτάρι! Μέχρι και οι Γάλλοι ποδοσφαιρικοί αναλυτές απορούν γι' αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK