Τέλος ο Μπλαν από την Παρί

Ο Λοράν Μπλαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Παρί, ενώ θα εισπράξει και αποζημίωση... μαμούθ από τον γαλλικό σύλλογο.

Τέλος ο Μπλαν από την Παρί

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Λοράν Μπλανθα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πλέον έγινε και επίσημο.

Ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τον 50χρονο προπονητή, με τον ιδιοκτήτη Νασέρ Αλ Κελαϊφί να τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε τα τρία χρόνια που οδήγησε την ομάδα.

Με την Παρί ο Μπλαν κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ, τρία Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας. Παράλληλα ψηφίστηκε προπονητής της χρονιάς το 2015 στην Ligue 1.

Mόνο στεναχωρημένος όμως δεν αποχωρεί ο Μπλαν από τον πάγκο του παριζιάνικου συλλόγου. Κι αυτό γιατί θα εισπράξει αποζημίωση... μαμούθ όπως αποκαλύπτουν τα γαλλικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές υπέγραψαν την λύση της συνεργασίας τους, η οποία θα κάνει κατά 22.000.000 ευρώ πλουσιότερο τον 50χρονο τεχνικό!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπλαν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο η αποτυχία πρόκρισης των Παριζιάνων στα ημιτελικά του Champions Leagueείχε ως αποτέλεσμα την απόλυσή του, αφού ο πρόεδρος της ομάδας είχε προαναγγείλει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Πιθανότερος να αναλάβει πλέον τον πάγκο της Παρί είναι ο τεχνικός της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK