Το μαύρο καταγγελίας του Μπαλοτέλι για τους "ρατσιτσές Κορσικανούς"

Ξέσπασε ο Μάριο Μπαλοτέλι με αφορμή τους ήχους μαϊμούδων και τις ρατσιστικές αποδοκιμασίες στο ματς της Παρασκευής με την Μπαστιά.

Το μαύρο καταγγελίας του Μπαλοτέλι για τους "ρατσιτσές Κορσικανούς"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι απ' αυτούς που θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Όταν νιώσει θιγμένος, θ' αντιδράσει χωρίς να σκεφτεί πολλά. Χίλια δίκια έχει, αν όντως συνέβησαν όπως τα περιγράφει.

Διότι, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο "Super Mario", στο "Αρμάν Σεζαρί" εκτυλίχθηκαν σκηνές που ντροπιάζουν κάθε νοήμων ποδοσφαιρόφιλο.

Ο Ιταλός φορ έγραψε σχετικά στο instagram: " Χθες το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαστιά ήταν δίκαιο. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο διαιτητής ήταν επίσης σωστός, αλλά έχω μια ερώτηση για το γαλλικό κοινό. Είναι φυσιολογικό το γεγονός οι οπαδοί της Μπαστιά να κάνουν ήχους μαϊμούδων και ου, ου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κανείς από τους αρμόδιους να λέει κάτι; Είναι ο ρατσισμός ΝΟΜΙΜΟΣ στη Γαλλία; Ή μόνο στην Μπαστιά; Το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό άθλημα. Εκείνοι όπως οι οπαδοί της Μπαστιά το κάνουν άθλιο. Τεράστια ντροπή".

Μαζί με το μήνυμά του ο Μπαλοτέλι είχε μια φωτογραφία σκέτο μαύρο! Μαύρο στο μαύρο κατά του ρατσισμού. Φτάνει πια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK