H πιο... σατανική οπαδική διαμαρτυρία της χρονιάς!

Όταν έχεις φαντασία μπορείς να κάνεις τα... ΠΑΝΤΑ! Διαβάστε τι σκαρφίστηκαν 11 οπαδοί της Οσέρ για να διαμαρτυρηθούν για την πορεία της ομάδας τους, που είναι στον πάτο της Ligue 2!

H πιο... σατανική οπαδική διαμαρτυρία της χρονιάς!

Οι εποχές που η Οσέρ πρωταγωνιστούσε στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και έπαιρνε μάλιστα και ένα πρωτάθλημα μέσα στη δεκαετία του '90 επί εποχής Γκι Ρου έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η τελευταία συμμετοχή της στο Champions League ήταν τη σεζόν 2010-11 και τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή της ήταν το 2015 που ήταν φιναλίστ του γαλλικού Κυπέλλου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τώρα όχι μόνο βολοδέρνει στη δεύτερη κατηγορία αλλά βρίσκεται και στον πάτο της βαθμολογίας.

Η κατάσταση μάλιστα είναι τόσο απογοητευτική που στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της με την Νιμ για την 17η αγωνιστική της Ligue 2, οι οπαδοί της πήραν την κατάσταση τα χέρια τους και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν άκρως "πρωτοποριακό" τρόπο!

Έντεκα υποστηρικτές της Οσέρ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα και πήραν -κυριολεκτικά- τη θέση των ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας να κάνουν προθέρμανση δίπλα στις διαφημιστικές πινακίδες, όπως θα έκαναν και οι "πραγματικοί" παίκτες στο πλαίσιο των ασκήσεών τους πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι οπαδοί επέλεξαν να φορέσουν στα πρόσωπά τους μάσκες δύο διαφορετικών ειδών, αυτές που έχουν γίνει γνωστές από την ταινία "Scream" και από την ταινία "V for Vendetta" ενώ χρειάστηκε να περάσουν μερικά λεπτά μέχρι να απομακρυνθούν εκτός αγωνιστικού χώρου από την ασφάλεια του γηπέδου.

Την ίδια ώρα ένα πανό που είχε κρεμαστεί στη θύρα που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς της Οσέρ, είχε το εξής περιεχόμενο: "Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μπορούμε να παίξουμε εμείς στη θέση σας..."

Για την ιστορία η Οσέρ, που μετρούσε μέχρι τότε 8 ήττες και μόλις 1 νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, νίκησε 2-0 τη Νιμς χάρη σε δύο γκολ του επιθετικού της Γκαετάν Κουρτέτ! Η διαμαρτυρία έπιασε τόπο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK