Ανακοίνωσε το "αντίο" του ο Σισέ

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με το sex tape, ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωσε το "αντίο" του ο Σισέ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με το sex tape και την ανάκρισή του για ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιαστών εναντίον του Ματιέ Βαλμπουενά, έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος πρώην άσος του Παναθηναϊκού έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Canal+ ανακοινώνοντας και επίσημα πλέον το "αντίο" του στα γήπεδα: "Ποδόσφαιρο τέλος. Το σώμα λέει στοπ, οπότε τώρα τελείωσε. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας. Τον Γενάρη θα κάνω και μια επέμβαση στον γοφό και δεν θα μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο", ήταν τα λόγια του Σισέ.

Η είδηση βέβαια δεν προκάλεσε αίσθηση καθώς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Να σημειωθεί ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ συμμετέχει αυτό το διάστημα στο γαλλικό σόου "Dancing with the stars", όπου είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σισέ: "Αν γύριζα στην Ελλάδα θα έμπαινα φυλακή"

Ο βίος και η πολιτεία του Τζιμπρίλ Σισέ

Σισέ: "Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ