Απίστευτο: Οπαδός επέζησε στο Χέιζελ και βγήκε σώος κι από το Μπατακλάν!

Απίστευτη κι όμως αληθινή η ιστορία ενός οπαδού της Γιουβέντους, ο οποίος είχε επιβιώσει από την τραγωδία του Χέιζελ το 1985 και το βράδυ της Παρασκευής (13/11) βγήκε σώος από την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν του Παρισιού!

Απίστευτο: Οπαδός επέζησε στο Χέιζελ και βγήκε σώος κι από το Μπατακλάν!

Η ιστορία του Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Ιταλία κι όχι μόνο. Ο 45χρονος φίλαθλος της Γιουβέντους ήταν ανάμεσα στους επιζώντες της τρομοκρατικής επίθεσης στο θέατρο Μπατακλάν του Παρισιού το βράδυ της Παρασκευής (13/11), όμως όπως αποκαλύπτει η " Gazzetta Dello Sport" αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιβιώνει από μια τέτοια τραγωδία!

Στις 29 Μαΐου του 1985 βρισκόταν στον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Λίβερπουλ στο Χέιζελ όπου πέθαναν συνολικά 39 άτομα. Ο νεαρός τότε, Ναταλούτσι, μαζί με τον πατέρα του κατάφεραν να βγουν σώοι!

Ο περίγυρος του μιλάει για έναν άνθρωπο εξαιρετικά τυχερό. Σε συνέντευξη μάλιστα που παραχώρησε η αδερφή του, Φεντερίκα, στην ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει πως έχει σωθεί ακόμη δύο φορές σε τροχαία ατυχήματα, στο ένα εκ των οποίων ένας φίλος του έχασε τη ζωή του.

Ο Ναταλούτσι βρισκόταν στο Παρίσι για διακοπές μαζί με έναν φίλο του και θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία το βράδυ της Παρασκευής (13/11) στο θέατρο Μπατακλάν. Ο ίδιος λοιπόν στάθηκε τυχερός, όμως ο φίλος του βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έξω από το σπίτι του Σισέ οι βομβιστικές επιθέσεις

Τζιχαντιστής είχε εισιτήριο και προσπάθησε να μπει στο "Σταντ ντε Φρανς"!

Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος προσεύχεται για τη Γαλλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK