Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ στην Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έψαχνε για αρκετούς μήνες το διάδοχο του Μίτσελ στην τεχνική της ηγεσία και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Ρούντι Γκαρσιά.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ στην Μαρσέιγ

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση για να επικυρωθεί η συμφωνία (αναμένεται εντός της ημέρας), ωστόσο είναι οριστικό: ο Ρούντι Γκαρσία είναι ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ και ουσιαστικά εκείνος που παίρνει τη σκυτάλη από τον Μίτσελ, καθώς ο Φρανκ Πασί που αντικατέστησε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού τον περασμένο Απρίλιο εργαζόταν ως υπηρεσιακός.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μίτσελ στην Μαρσέιγ

Ο Γκαρσία έμεινε ελεύθερος από την Ρόμα το μεσημέρι της Πέμπτης (υπήρξε ανακοίνωση) και όπως αναφέρουν όλα τα γαλλικά μέσα (RTL France, L'Equipe e France Football) υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα της Μασσαλίας, με την οποία θα κάνει μάλιστα ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι μίσους με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, με την Ολιμπίκ να έχει ξεκίνησει αρκετά άσχημα στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται μετά τη συμπλήρωση 9 αγωνιστικών στην 12η θέση, με τον απολογισμό των 3 νικών, 3 ισοπαλιών και 3 ηττών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK