Έξω από το σπίτι του Σισέ οι βομβιστικές επιθέσεις

Θύμα των επιθέσεων στο Παρίσι θα μπορούσε να είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Έξω από το σπίτι του Σισέ οι βομβιστικές επιθέσεις

Σοκαριστικές εικόνες παρακολούθησε από το παράθυρο του σπιτιού του στο Παρίσι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόσφατα γνωστοποίησε ότι εγκαταλείπει τη δράση ως ποδοσφαιριστής, τουίταρε το απόγευμα του Σαββάτου μία φωτογραφία που δείχνει ότι μία εκ των έξι τρομοκρατικών επιθέσεων που σημειώθηκαν στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα να αποκλείουν έναν δρόμο, πιθανότατα για την περισυλλογή κάποιων από τα 129 θύματα ή από τους 300 τραυματίες που άφησαν πίσω τους οι τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο 34χρονος Σισέ έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter του: "Τι σοκ να βλέπω αυτόν τον τρόμο από το παράθυρό μου. Η σκέψη μου στις οικογένειες των θυμάτων #PrayersForParis".

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του RTL και αποκάλυψε πόσο μικρή είναι η απόσταση που τον χωρίζει από το Μπατακλάν

"Όλα συνέβησαν εκεί κάτω, στην πόρτα του σπιτιού μου. Άνετα θα μπορούσαν να είχαν έρθει εδώ, να πιουν ένα... ποτό, να αφήσουν μια τσάντα. Θα μπορούσαν να είχαν πυροβολήσει το παράθυρο. Είμαι ευτυχισμένος που δεν ήμουν στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής".

Το tweet του Σισέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νεκρή στις επιθέσεις η ξαδέρφη του Ντιαρά

Τζιχαντιστής είχε εισιτήριο και προσπάθησε να μπει στο "Σταντ ντε Φρανς"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK