Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπιενά

Η ανάμειξη του Καρίμ Μπενζεμά στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά για το σκάνδαλο με το "ροζ" video είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για την υπόθεση Βαλμπιενά

Τα μπλεξίματα δεν τελειώνουν για τον Καρίμ Μπενζεμά! Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε εκτός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας εξαιτίας της ανάμειξής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά για το σκάνδαλο με το "ροζ" video.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο οποίος επεσήμανε πως ο 27χρονος δεν θα συμμετέχει στο Euro του 2016 (το οποίο μάλιστα διοργανώνει η Γαλλία) αλλά και σε οποιαδήποτε αγωνιστική υποχρέωση των "τρικολόρ" μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και οι έρευνες για την υπόθεση, εκτός φυσικά αν αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως στον Μπενζεμά έχουν επιβληθεί ήδη περιοριστικά μέτρα και δεν μπορεί να πλησιάσει τον Βαλμπιενά κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ