Μπεν Αρφά: "Με ταπείνωσαν φρικτά στη Νιούκαστλ"

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά παραχώρησε συνέντευξη στο "France Football" με αφορμή την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας και προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για την περίοδο που αγωνίστηκε στη Χαλ, ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε η Νιούκαστλ.

Μπεν Αρφά: "Με ταπείνωσαν φρικτά στη Νιούκαστλ"

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν με τη φανέλα της Νις, έδωσαν την ευκαιρία στον Χατέμ Μπεν Αρφά να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας.

Ο 28χρονος άσος, με αφορμή την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό "France Football" και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για την περίοδο που αγωνίστηκε στη Χαλ, ενώ έκανε ειδική μνεία στο διάστημα που αγωνίστηκε στις ρεζέρβες της Νιούκαστλ.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν μία κόλαση που άρχισε λίγους μήνες νωρίτερα στη Νιούκαστλ. Εκεί, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, υποβιβάστηκα στις ρεζέρβες της ομάδας. Ήταν μία φρικτή ταπείνωση. Οι εβδομάδες περνούσαν κι εγώ αγωνιζόμουν ακόμη με 16χρονα και 17χρονα. Μου είχαν κάνει τη ζωή εφιάλτη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK