Πολιτικώς ενάγων ο Βαλμπιενά στην υπόθεση εκβιασμού του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο Ματιέ Βαλμπιενά πρόκειται να καταθέσει στο Δικαστήριο μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση του "sex tape" με την ιδιότητα του πολιτικώς ενάγοντα.

France's forward Mathieu Valbuena gestures during the friendly football match France between Belgium at the Stade-de-France stadium in Saint-Denis, outside Paris.  AFP PHOTO / LOIC VENANCE
France's forward Mathieu Valbuena gestures during the friendly football match France between Belgium at the Stade-de-France stadium in Saint-Denis, outside Paris. AFP PHOTO / LOIC VENANCE AFP

Η έρευνα στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο άσος της Λιόν πρόκειται να βρεθεί μπροστά στους δικαστές ως πολιτικώς ενάγων.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση του "sex tape" και στη συνέχεια η διαδικασία θα προχωρήσει στην απαγγελία των κατηγοριών.

Πολιτικώς ενάγων είναι το πρόσωπο που υπέστη ζημία (περιουσιακή, ψυχολογική, σωματική) ως αποτέλεσμα μιας εγκληματικής πράξης και συμμετέχει στην ποινική διαδικασία αξιώνοντας αποζημίωση ή χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης από το δράστη.

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τρίτης (10/11) δόθηκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι μεταξύ του Βαλμπιενά και του Καρίμ Μπενζεμά, όπως τους κατέγραψε ο κοριός της γαλλικής αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι διάλογοι Μπενζεμά-Βαλμπουενά όπως τους κατέγραψε ο κοριός

News 24/7

24MEDIA NETWORK