Πολιτικώς ενάγων ο Βαλμπιενά στην υπόθεση εκβιασμού του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο Ματιέ Βαλμπιενά πρόκειται να καταθέσει στο Δικαστήριο μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση του "sex tape" με την ιδιότητα του πολιτικώς ενάγοντα.

Πολιτικώς ενάγων ο Βαλμπιενά στην υπόθεση εκβιασμού του

Η έρευνα στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο άσος της Λιόν πρόκειται να βρεθεί μπροστά στους δικαστές ως πολιτικώς ενάγων.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση του "sex tape" και στη συνέχεια η διαδικασία θα προχωρήσει στην απαγγελία των κατηγοριών.

Πολιτικώς ενάγων είναι το πρόσωπο που υπέστη ζημία (περιουσιακή, ψυχολογική, σωματική) ως αποτέλεσμα μιας εγκληματικής πράξης και συμμετέχει στην ποινική διαδικασία αξιώνοντας αποζημίωση ή χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης από το δράστη.

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τρίτης (10/11) δόθηκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι μεταξύ του Βαλμπιενά και του Καρίμ Μπενζεμά, όπως τους κατέγραψε ο κοριός της γαλλικής αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι διάλογοι Μπενζεμά-Βαλμπουενά όπως τους κατέγραψε ο κοριός

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ