Πολιτικώς ενάγων ο Βαλμπιενά στην υπόθεση εκβιασμού του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο Ματιέ Βαλμπιενά πρόκειται να καταθέσει στο Δικαστήριο μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση του "sex tape" με την ιδιότητα του πολιτικώς ενάγοντα.

Η έρευνα στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RTL" ο άσος της Λιόν πρόκειται να βρεθεί μπροστά στους δικαστές ως πολιτικώς ενάγων.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση του "sex tape" και στη συνέχεια η διαδικασία θα προχωρήσει στην απαγγελία των κατηγοριών.

Πολιτικώς ενάγων είναι το πρόσωπο που υπέστη ζημία (περιουσιακή, ψυχολογική, σωματική) ως αποτέλεσμα μιας εγκληματικής πράξης και συμμετέχει στην ποινική διαδικασία αξιώνοντας αποζημίωση ή χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης από το δράστη.

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τρίτης (10/11) δόθηκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι μεταξύ του Βαλμπιενά και του Καρίμ Μπενζεμά, όπως τους κατέγραψε ο κοριός της γαλλικής αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι διάλογοι Μπενζεμά-Βαλμπουενά όπως τους κατέγραψε ο κοριός

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα