Το... πάρτι έκπληξη των "τρικολόρ" στον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πάτησε στα 27 χρόνια ζωής και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας τού ετοίμασαν μια τεράστια -κυριολεκτικά- έκπληξη για να γιορτάσουν μαζί του. Δείτε VIDEO.

Το... πάρτι έκπληξη των "τρικολόρ" στον Γκριεζμάν

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, προετοιμάζεται εντατικά για το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (23/3) κόντρα στη Κολομβία, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας που απέχει μόλις 84 ημέρες πριν την έναρξή του.

Σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές των "τρικολόρ" και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, άφησαν για λίγο στην άκρη τη στρογγυλή "θεά" και ετοίμασαν ένα... μίνι πάρτι-έκπληξη στον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος την Τετάρτη (21/3) έκλεισε τα 27 του χρόνια.

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν στην τραπεζαρία με τους συμπαίκτες του, μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει, έμεινε άφωνος όταν έκανε την εμφάνισή του ο σεφ του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, με μια τεράστια τούρτα στα χέρια.

Όπως φαίνεται και από το μικρής διάρκειας video που ανέβασαν οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Γαλλίας στο Twitter, η έκπληξη του Γκριεζμάν ήταν εμφανής, όπως φανερή ήταν και η χαρά του όταν οι συμπαίκτες του άρχισαν να του τραγουδάνε τα "Χρόνια Πολλά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK