Γάλλος διεθνής συνελήφθη για δολοφονικό χτύπημα

Σοκ στην Γαλλία μετά την είδηση πως Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από αντιδικία με τη σύντροφο του που έφυγε από το σπίτι, βγήκε στο δρόμο να την ακολουθήσει και στη συνέχεια χτύπησε νεαρό με μπαστούνι του μπέιζμπολ που προσπάθησε να τους χωρίσει! Παλεύει για τη ζωή του ο άτυχος νέος.

Γάλλος διεθνής συνελήφθη για δολοφονικό χτύπημα
Antoine Conte © AFP/GETTY IMAGES

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Αντουάν Κοντέ, διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας και σπουδαίο ταλέντο στην πατρίδα του, συνελήφθη από τις Αρχές και μάλιστα κινδυνεύει με πολυετή ποινή φυλάκισης αν το θύμα του χάσει τη ζωή του!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο 22άχρονος άσος είχε έντονη διαφωνία με τη σύντροφο του, ασκώντας βία μέσα στο σπίτι τους. Όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, η κοπέλα έφυγε για να σωθεί. Ο Κοντέ την ακολούθησε και οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται στο δρόμο.

Ένας νεαρός προσπάθησε να τους χωρίσει και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε σπίτι για να γυρίσει με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ! Τότε άρχισε να χτυπά τον νεαρό σε ολόκληρο το σώμα, αφήνοντας τον αναίσθητο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ( στην Γαλλία κάνουν λόγο για εσωτερική αιμορραγία).

Φυσικά ο Αντουάν Κοντέ συνελήφθη από τις Αρχές και μάλιστα η ομάδα του (Ρεμς) εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης υπέρ του θύματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK