Η αιχμηρή απάντηση του Αντεμπαγιόρ για... τσιγάρα και ουίσκι!

Η Λιόν κατηγόρησε -μέσω του προπονητή της- τον Αντεμπαγιόρ ότι πήγε να συζητήσει τη μεταγραφή του με τσιγάρο στο χέρι και ζητώντας ουίσκι για τον καφέ! Ο άσος από το Τόγκο δεν άργησε όμως να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

Η αιχμηρή απάντηση του Αντεμπαγιόρ για... τσιγάρα και ουίσκι!
© GETTY IMAGES

Ποιά τσιγάρα και ποιό ουίσκι; Μετά το δημοσίευμα που έκανε το γύρο του κόσμου σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός της Λιόν, Μπρουνό Ζενεζιό, δήλωνε πως "ο Αντεμπαγιόρ ήρθε στο ραντεβού με την ομάδα με τσιγάρο στο στόμα και ζήτησε καφέ με ουίσκι", ήρθε η διάψευση από τον θιγόμενο επιθετικό.

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ εξέδωσε μάλιστα προσωπική ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζει γελοίο το δημοσίευμα ("γράφτηκε για αστείο από Γάλλο δημοσιογράφο", αναφέρει μεταξύ άλλων) και τονίζει πως "μόνο νερό ήπια στο ραντεβού".

Διαβάστε αναλυτικά την "απάντηση" του Αντεμπαγιόρ:

"Συνήθως δεν σχολιάζω φήμες ή διαπραγματεύσεις αλλά κάποια πράγραμα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Η Λιόν ήθελε να με υπογράψει και ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να με πάει από το Τόνγκο στην Λιόν ενόψει του αγώνα τους με την Μαρσέιγ. Είχαμε συμφωνήσει και το μόνο που έμενε ήταν να κάνω το ταξίδι για να περάσω από ιατρικά τεστ και να υπογράψω.

Η αιχμηρή απάντηση του Αντεμπαγιόρ για... τσιγάρα και ουίσκι!

Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να είμαι εκεί εγκαίρως και υπέγραψαν συμβόλαιο με άλλον νεαρό επιθετικό. Παρόλα αυτά με ρώτησαν αν ήθελα να πάω και να μιλήσω στον προπονητή και στον ποδοσφαιρικό διευθυντή για να δούμε αν θα μπορούσαν να υπογράψουν και εμένα.

Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα στο ραντεβού αλλά ο προπονητής σκέφτηκε πως δεν θα ήταν δίκαιο για την πρόοδο του νεαρού παίκτη να αποκτήσει και τους δύο και εγώ σκέφτηκα ότι δεν θα είχα το χρόνο συμμετοχής που ήθελα.

Η αιχμηρή απάντηση του Αντεμπαγιόρ για... τσιγάρα και ουίσκι!
© GETTY IMAGES

Για να διώξω κάθε αμφιβολία ενημερώνω ότι ήπια μόνο νερό στο ραντεβού και δεν ζήτησα ουίσκι ή τσιγάρο. Αυτό ήταν ένα δημοσίευμα που ήρθε από γαλλική εφημερίδα και δεν ήταν μόνο γελοίο και προσβλητικό αλλά το έκανε ο δημοσιογράφος ως αστείο. Οι υποτιθέμενες δηλώσεις του προπονητή έχουν αποσυρθέι από το κείμενο και ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή ετοιμάζει δήλωση όπου ζητάει συγγνώμη.

Δυστυχώς ο Τύπος σε άλλες χώρες δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο δημοσιογράφος ήταν πάρα πολύ σαρκαστικός και αναπαρήγαγε την ιστορία... Τα παραπάνω γεγονότα μπορούν να επιβεβαιωθούν από τον προπονητή της Λιόν, τον ποδοσφαιρικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Λιόν για τη συνέχεια της σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τσιγάρο και ουίσκι, δεν πας στην Λιόν Αντεμπαγιόρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK