Αύξηση 900% στον Εμπαπέ πρότεινε ο Ζαρντίμ!

Όχι μόνο δεν έχει διάθεση να τον πουλήσει, αλλά θέλει να τον... δέσει στην Μονακό! Σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πρότεινε αύξηση 900% στις ετήσιες αποδοχές του Εμπαπέ, με σκοπό να ανανεώσει και να παραμείνει!

Dortmund's Sokratis Papastathopoulos, left, and Monaco's Kylian Mbappe challenge for the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
embape AP

Είναι το πιο "καυτό" όνομα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί να τους χωρίζουν 14 χρόνια, όμως ο νεαρός επιθετικός ήδη αποτελεί σταθερή αξία και στα πόδια του έχει στρωθεί... ποτάμι εκατομμυρίων.

Μέχρι στιγμής η Μονακό αρνείται να τον παραχωρήσει παρά τις προτάσεις άνω των 100.000.000€ από Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Εμπαπέ, μάλιστα, να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο πλευρό του Λεονάρντο Ζαρντίμ για μία ακόμα σεζόν έτσι ώστε να εξελιχθεί... σωστά κι άλλο.

Όπως φαίνεται στην Μονακό θέλουν να βάλουν τέλος στα σενάρια, τουλάχιστον για τη φετινή περίοδο, προσφέροντας στον 18χρονο επιθετικό αύξηση 900% στις αποδοχές του. Από τις 18.000€ την εβδομάδα, που αμείβεται τώρα, έχουν σκοπό να πάνε στις 162.000€ με αναπροσαρμογή παράλληλα στη ρήτρα αποδέσμευσης.

AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK