Τρόμαξε και... ανανέωσε με τον Ζαρντίμ η Μονακό

Τα... τρελά λεφτά των Κινέζων φαίνεται πως θορύβησαν την διοίκηση της Μονακό που επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ζαρντίμ, αυξάνοντας τις απολαβές και τη... ρήτρα του.

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Leonardo Jardim AP

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με την Μονακό, κατακτώντας το πρωτάθλημα και φτάνοντας μέχρι τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ ( αποκλείστηκε από την Γιουβέντους).

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως στα χέρια του είχε αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη και την Ασία. Και όταν λέμε... Ασία, εννοούμε φυσικά την Κίνα όπου το χρήμα ρέει άφθονο. Όπως αποκάλυψαν την Τρίτη (6/6) στην Πορτογαλία, σύλλογος από την Κίνα κατέθεσε προσφορά 12.000.000€ τη σεζόν στον Ζαρντίμ για τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Τελικά ο 42χρονος τεχνικός όχι μόνο παρέμεινε στην Μονακό, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο ( η συνεργασία του έληγε το 2019, ενώ τώρα πήρε επέκταση μέχρι το 2020).

Φυσικά η ρήτρα των 15.000.000€ αυξήθηκε, όπως και οι αποδοχές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK