Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος προσεύχεται για τη Γαλλία

Την ώρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι ο Αντουάν Γκριεζμάν βρισκόταν στο "Σταντ ντε Φρανς" αγωνιζόμενος με την Εθνική κόντρα στη Γερμάνία. Ο Γάλλος διεθνής δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η αδερφή βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε πολύ μεγάλο κίνδυνο, σε ένα άλλο μέρος της πόλης.

Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος προσεύχεται για τη Γαλλία

Το μακελειό στη Γαλλία προκάλεσε γενικό ξεσηκωμό στο twitter με τον κόσμο του αθλητισμού να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος από το δράμα των Παριζιάνων. Αθλητές, ομάδες και άνθρωποι των σπορ από ολόκληρο τον πλανήτη εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους σε όσους δοκιμάζονται.

Από τον Αντουάν Γκριεζμάν που βρισκόταν στο "Σταντ ντε Φρανς", ενώ την ίδια ώρα η αδερφή του βρισκόταν στο θέατρο "Bataclan" όπου κρατούνταν όμηροι Γάλλοι πολίτες, μέχρι τον Πάου Γκασόλ, τον Φερνάντο Τόρες, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Μάικλ Εσιέν κι έναν σωρό άλλους, το twitter κατακλείστηκε από μηνύματα συμπαράστασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Aναβλήθηκε το φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία

Νεκρώνει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο Παρίσι

Η αδερφή του Γκριεζμάν γλίτωσε στο τσακ!

H "L'Equipe" φόρεσε μαύρα

Πεθαίνοντας στο Παρίσι

Οι πολύ δύσκολες στιγμές του διαιτητή Λαόθ στο Παρίσι

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ